Hotel Alpenhof Steinhaus am Semmering, Stechelberg

4 stele
Adresa: Am Alpenhof 1, 8685 Steinhaus am Semmering, Austria, Stechelberg, Austria
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotel Alpenhof ofera 126 paturi confortabile:

54 camere duble dintre care 7 de familie 2 camere simple ,4 apartamente cu patru paturi. Amenajare camere: baie cu duS WC, TV/SAT, telefon. Camere la etajul 1 si 2 dispun de balcon

În cazul când nu va place vremea, doriti sa va odihniti sau doar aveti o clipa de ragaz si cautati o posibilitate de distractie, nu trebuie sa parasiti confortul hotelului de loc. Centrul de relaxare din hotelul Alpenhof ofera clientilor piscina, infrasauna, sauna finlandeza, cabinet de hidroterapie, jakuzzi, cada; hidromasaj sau sala de joc cu în apropierea biliarde, sageti si fotbal de masa. În sala de sport sunt pregatite în apropierea mese pentru tenis de masa.

Facilitatile generoase ale hotelului includ un hol de intrare cu semineu. Pentru timpul de odihna sau relaxare sunt la îndemâna piscina, sauna, sala de joc si sala de sport. În timpul iernii este, bineînteles, disponibil depozit pentru uscarea echipamentelor, iar în lunile de vara este foarte cautata terasa acoperita si descoperita. Fiecare conducator auto va aprecia accesul pâna la hotel, care permite confort suficient pentru descarcarea bagajelor, bicicletelor sau schiurilor.Parcarea este pentru clientii hotelului gratuita.

În apropierea hotelului se afla doua areale de schi cu echipare top - Semmering si Stuhleck. În Semmering, la distanta de la hotelul de numai 5 minte de mers cu masina, schiorii gasesc cea mai lunga pârtie iluminata din Europa, vizibila excelent chiar direct din piscina vitrata a hotelului. Pe lânga pârtii, în arealul se afla si pista de sanius, zona de copii, scoala de schi si centru de închiriere a echipamentului cu schi/service. Stuhleck, la care ajungeti cu masina în 10 minute, este un adevarat paradis de iarna pentru toate tipurile de schiori, inclusiv amatorii schiatului de tura. La dispozitie sunt pista; de sanius, snowtubing, funpark iluminat pentru amatorii de free style, un areal de schi care va fi apreciat de începatoriisi de familiile cu copii. Pentru odihna, bronzat si privelisti fermecatoare sunt recomandate cabanele montane ospitaliere, casute si chioscuri. Fireasc este, la o asemenea zona de schi bineînteles, o capacitate uriasa de parcaje gratuite. Calitatea pârtiilor de schi este dovedita de faptul, ca în amândoua areale sunt organizate regular campionate si întrecerile Cupei Mondiale pe pârtiile FIS perfecte. Deosebit de populare sunt cele trei pârtii de schi nocturn MEGA – schiatul nocturn la Weltcuppiste (scena cupei mondiale), pârtia pentru familii si Kogelabfahrt cu funpark pentru schiori si snowboarderi.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Preturile includ masa in regim demipensiune.

  Masa de Craciun este 30 euro/pers.

  Masa de Revelion este 40 euro/pers.

  Copii 0-5 ani gratuit

  Copii 5-12 ani reducere 50%

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Am Alpenhof 1, 8685 Steinhaus am Semmering, Austria, Stechelberg, Austria
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro