Hotel Best Western Rogge, Resita

3 stele
Adresa: I.L.Caragiale, 12, Resita, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Best Western Hotel Rogge este situat în centrul cultural, administrativ si financiar al orasului, fiind locul ideal atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turisti. Nou construit, hotelul beneficiaza de un design modern si dotari de ultima generatie, justificand astfel cele trei stele afisate pe firmament.

Hotelul dispune de 38 de camere orientate panoramic, restaurant si bar, precum si de alte numeroase facilitati pentru organizarea de evenimente sau petrecerea timpului liber, toate acompaniate de serviciile prompte oferite. Prin situarea sa convenabila la poalele muntelui Semenic, hotelul poate oferi doritorilor locul ideal departe de stresul si agitatia urbana

 • Facilitati Hotel

  Toate cele 35 de camere duble cat si cele 4 apartamente dispun de mobilier proiectat si realizat de prestigioasa companie Voglauer din Austria. Accesul în camere se face pe baza de card. Toate camerele sunt dotate cu:

  Minibar Aer conditionat Telefon Seif Televizor LCD Cablu TV Internet LAN Ceas AM/FM Birou (de lucru)

  Baile spatioase si luminoase sunt dotate cu:

  Cosmetice BIENVENUE Paris Uscator de par Oglinda cosmetica Cabina de dus / Cada cu hidromasaj (in apartamente) La cerere se pot oferi paturi suplimentare (contra cost), patut de copii (gratuit), fier si masa de calcat, fierbator cafea/ceai, etc. In plus la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi este si serviciul de room service.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si TVA, dar nu includ taxele locale.

Imagini

Fotografii
Adresa: I.L.Caragiale, 12, Resita, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro