Hotel Clabucet Sosire, Predeal

3 stele
Adresa: Clabucet Sosire, Predeal, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat in inima muntilor Carpati, la altitudinea de 1050 metri, Complexul Clabucet din Predeal situat la baza partiei de ski ,va invita in lumea elegantei printr-o atmosfera care combina armonios rusticul montan cu confortul modern. Cabana Clabucet Sosire dispune de 20 de camere duble, 2 apartamente, toate camerele fiind dotate cu cablu TV.

Daca planificati o vacanta sau o intalnire de afaceri, puteti conta pe Complexul Clabucet Sosire.Din momentul sosirii sunteti musafirii nostrii.Noi avem grija detaliilor, astfel incat sa puteti folosii timpul pentru ceea ce dumneavostra apreciati cel mai mult.

Prin dotarile si facilitatile de care dispune Complexul Clabucet devine un punct de reper in turismul montan si este format din: Hotel Premier Cabana Clabucet Sosire Barul Schiorilor Centrul Inchirieri Material Sportiv.

Vara Complexul Clabucet este punctul de plecare pentru drumetii in muntii ce inconjoara orasul Predeal. Aceste plimbari se pot face si cu ATV-urile.Deasemenea se pot organiza si jocuri paintball acestea devenind o moda in ultimii ani.

 • Facilitati Hotel

  Hotelul Clabucet dispune de un restaurant de 120 de locuri, si de o sala de conferinta cu 60 de locuri dotata cu retroproiector, flip-chart, ecran de proiectie.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele.

Imagini

Fotografii
Adresa: Clabucet Sosire, Predeal, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro