Hotel International, Bucuresti

4 stele
Adresa: Cauzasi, 27, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul INTERNATIONAL Bucharest City Centre este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, in apropierea marilor centre de afaceri, guvernamentale si a tuturor atractiilor turistice si istorice. Hotelul este situat la doar 5 minute distanta de impunatoarea cladire a Parlamentului Romaniei si foarte aproape de Biblioteca Nationala si de complexurile comerciale Unirea, Cocor si Mall Vitan.

Hotel INTERNATIONAL Bucharest, beneficiaza de un numar de 70 de camere spatioase si special decorate, 4 sali de conferinta, un restaurant elegant si un coffee lounge, toate acestea reprezentand modalitatea ideala de relaxare in centrul Bucurestiului.

Hotel INTERNATIONAL Bucuresti ofera oaspetilor camere de tip Standard Double/ Twin, Executive Double/ Twin, Junior Suites si Executive Suites, fiecare beneficiind de un design aparte, aducand un plus de originalitate, eleganta si stil hotelului. Mobilierul camerelor este lucrat in detaliu, antichizat manual in stilul clasic-modern si definit in culori calde si pastelate. Toate camerele, pentru fumatori sau nefumatori, prezinta un inalt standard calitativ si sunt complet utilate.

 • Facilitati Hotel

  Acces gratuit la internet - zona publica, camere si centru de conferinte: wireless/ cablu

  Accesul gratuit la Sala de fitness - echipament cardio - echipament bodybuilding

  Parcare - parcare privata supraterana gratuita - 5 Euro pe zi pentru parcare subterana

  Spalatorie si curatatorie - curatatorie chimica - alte servicii conexe, la cerere

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Cauzasi, 27, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro