Hotel President, Bacau

4 stele
Adresa: Ionita Sandu Sturdza, 11 , Bacau, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Amplasat in centrul orasului Bacau, President Hotel este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele, in domeniul turistic local.

Proiectat intr-o maniera arhitecturala moderna, hotelul are un design interior conceput intr-o linie clasica aparte, evidentiata prin somptuozitate, eleganta si rafinament.

Realizate intr-un stil clasic cosmopolit, cele 28 camere (24 duble cu pat matrimonial, 4 single) si 4 apartamente ies din anonimat prin crearea unui ambient captivant, conturat printr-un suav si diferit accent de culoare.

President Hotel dispune de un restaurant cu o capacitate maxima de 150 locuri, deservind indeosebi evenimentelor speciale, si un restaurant de zi (de 60 locuri), ambele realizate intr-un cadru ales, cu obiecte de mobilier executate in stil clasic si detalii decorative reproduse cu rafinament.

Terasa, aflata la nivelul 5 al hotelului, ofera o panorama mirifica, o perspectiva romantica asupra orasului, “la inaltime”.

President Hotel, un veritabil reper de clasa, eleganta si confort.

 • Facilitati Hotel

  Servicii camera: sistem climatizare conexiune internet(wireless) linie telefonica internationala cablu tv seif valori minibar buton panica (cabina dus) uscator par

  Servicii hotel: serviciu de receptie(24h/24) restaurant evenimente restaurant de zi sala de conferinte bar de noapte bar&lounge terasa conexiune internet(wireless) servicii de spalatorie si curatatorie

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Ionita Sandu Sturdza, 11 , Bacau, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro