Hotel Rex, Mamaia

5 stele
Adresa: Mamaia - Constanta, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Primul hotel international din Mamaia ofera turistilor un nivel ridicat de servicii si confort demn de numele ce il poarta: Grand Hotel Rex. Hotelul este perfect pentru oameni de afaceri, vacante sau intalniri, fiind recunoscut pentru ospitalitate, servicii impecabile, lux si arhitectura grandioasa.

Hotelul are 102 camere din care: 3 apartamente Senior – vedere la mare, 12 apartamente Junior – vedere la mare si la lac, 28 camere Twin – vedere la lac, 56 camere Matrimonial – vedere la mare/lac.

Grand Hotel Rex ***** construit intr-o pozitie unica pe litoralul romanesc ofera servicii si dotari de inalta calitate cu o alta imagine incepand cu vara anului 2007: camerele sunt cele mai spatioase de pe intreg litoralul, restaurantul are un nou meniu diversificat si foarte special, terasa restaurantului are mobilier modern, imprejmuita de palmieri, barul de zi de o eleganta unica, Sala Grand Hotel Rex de conferinta cu o capacitate de 130 locuri – dotata cu videoproiector, ecran si flipchart, Sala Regala si Sala Cantacuzino cu cate 20 de locuri fiecare, Sala Imperiala cu o capacitate de 40 locuri, piscina dotata cu baldachine, jacuzzi, fotolii scoici, dusuri exterioare, sezlonguri...

Confortul de pe plaja este asigurat de sezlongurile de lem de tec cu saltele speciale, umbrele, trei dusuri exterioare pozitionate chiar pe plaja, parcare privata cu paza asigurata. Grand Hotel Rex este modernizat recent iar toata locatia este inconjurata de palmieri care se intind pana la malul marii.

Conceput astfel incat sa asigure un confort maxim, nivelul nostru unic de servicii presupune ca insasi inregistrarea dumneavoastra se va desfasura in intimitatea apartamentului. Toate camerele sunt decorate in texturi si culori luxoase, si fiecare detaliu este atent ales pentru a se armoniza. Camerele au vederi care iti taie rasuflarea, fie inspre Marea Neagra, fie inspre lac. Acces wireless la internet in locatiile: camera, receptie, bar, restaurant, salile de conferinta, plaja si piscina

Culorile elegantului restaurant Grand Hotel Rex sunt alb si negru, perfect pentru clientii hotelului dar si pentru organizarea de evenimente private.

Restaurantul are 220 de locuri, terasa la mare(90 de locuri) si ofera o varietate larga de specialitati din bucataria internationala pe gustul tuturor clientilor care ii pasesc pragul.

Eleganta barului Grand Hotel Rex este conceputa special in culori alb si negru, sticla de Murano pentru a oferi o atmosfera destinsa in care te poti simti cat mai bine in orice moment al zilei.

Barul are 30 de locuri amenajate cu fotolii din piele (alb – negru) si un separeu de 4 locuri cu plasme tv.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

Imagini

Fotografii
Adresa: Mamaia - Constanta, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro