Termeni si Conditii

Site-ul www.rezervarihotel.ro, este proprietatea SC One Travel Grup SRL, find un site comercial destinat realizarii de rezervari la hotelurile din Romania.

Prin folosirea serviciilor din acest site (efectuarea de rezervari, inscriere, creare de cont) utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

  1. Creare cont: datele inscrise de utilizatori la crearea de cont sunt confidentiale, responsabilitatea pentru veridicitatea si corectitudinea acestora revin exclusiv utilizatorului. Administratorul site-ului www.rezervarihotel.ro isi rezerva dreptul de anulare a unor conturi, si/sau limitarea accesului la informatiile disponibile pe site. Toate activitatile realizate de utilizator, in contul creat, sunt responsabilitatea acestuia. One Travel garanteaza confidentialitatea informatiilor inscrise in site-ul www.rezervarihotel.ro aceste nefiind facute publice, transmise sau vindute fara acordul utilizatorului. Adresa de email folosita de utilizator la creearea unui cont poate fi folosita numai de catre adiministrator pentru transmiterea catre utilizator a unor informatii, promotii, newsletter referitoare la activitatea One Travel Grup.
    Conturile corporate beneficiaza de conditii contractuale, discounturi preferintiale si cumulative din partea SC One Travel Grup SRL. Aceste conditii vor fi specificate printr-un contract de servicii corporate
  2. Modul de lucru: realizarea rezervarilor si face in mod electronic, folosindu-se emailul si/sau faxul in relatia cu utilizatori sau hotelurile. Rezervarile online sunt confirmate imediat, pentru cererile de rezervare confirmarea/infirmarea se primeste in cel mult 2 ore. Rezervarile online sunt posibilie numai pentru anumite hoteluri care au contract special cu site-ul si sunt valabile in limita numarului de camere disponibile. Cererile de rezervare trimise vor fi rezolvate in max. 2 ore, rezultatul fiind transmis utilizatorului in mod electronic. Cererile de rezervare pot fi considerate confirmate numai dupa primirea confirmarii sau a voucherului.
  3. Moduri de plata: modurile de plata acceptate sunt in avans prin carte de credit, la receptie de catre tursit, numerar la sediul agentiei, prin ordin de plata. Cardurile se debiteaza in max 3 ore dupa confirmarea rezervarii. In cazul anularilor, returnarea contravalorii rezervarii catre utilizator se va face conform cu conditiile de utilizare ale site-ului in max 48 ore.
  4. Anulari: anularile se pot efectua de catre utilizator sau agentie. Anularile se pot efectua fara perceperea de penalizari cu cel putin 48 ore inaintea inceperii sejurului. Pentru anularile efectuate cu mai putin de 48 ore inaintea inceperii sejurului se percepe o taxa echivalenta cu valoarea primei nopti de cazare. De asemenea neprezentarea pentru o rezervare confirmata atrage penalizarea cu o taxa echivalenta cu valoarea primei nopti de cazare. Toate anularile se fac numai prin intermediului site-ului www.rezervarihotel.ro
  5. Tarife: tarifele sunt pentru o noapte/camera si sunt exprimate in EURO, RON sau USD si includ TVA. Tarifele nu includ alte taxe: taxe locale, hoteliera, achitarea acestora fiind raspunderea turistului. Tarifele se pot modifica fara o notificare prealabila.
  6. Calitatea serviciilor: One Travel isi asuma responsabilitatea numai pentru serviciile furnizate de agentie, respectiv rezervari. Orice reclamatie privind calitatea serviciilor turistice se va face numai la prestator, respectiv hotel. Site-ul www.rezervarihotel.ro foloseste clasificarea oficiala a fiecarui hotel, descrierile acestora neputand fi luate ca si clauze contractuale.
  7. Dispozitii finale: transmiterea unei cereri de rezervare poate fi considerate ca si un contract semnat intre agentie si utilizator, cu toate obligatiile si drepturile ce revin partilor. De asemenea prin crearea unui cont pe site-ul www.rezervarihotel.ro se considera accepate termenele si conditiile de mai sus.